Ziekenhuis TV 

Introductie van ziekenhuis TV

Wij bieden speciale ziekenhuis Tv’s van Philips en LG voor het gebruik in zorginstellingen. Deze types zijn voorzien van een speciale antibacteriele coating. Dit verhoogt de veiligheid van uw cliënten en uw zorgverleners. Uw clienten hebben de mogelijk om al hun favorite programma’s te bekijken  in Full HD op hun ziekenhuis TV, wanneer u kiest voor satelliet zijn de zendermogelijkheden onbegrensd.

Kennis

Van oorsprong is ons bedrijf gespecialiseerd in hotel installaties. Ons doel is om uw cliënten afleiding en comfort te bieden met Ziekenhuis TV in uw zorginstelling.

Kwaliteit

Ons bedrijf biedt voor zorginstellingen uitsluitend kwaliteitsmerken zoals: Philips & LG. Onze ziekenhuis TV’s monteren wij met antidiefstal steunen van B-tech.

Installatie

Een onmisbaar element bij het aanschaffen van ziekenhuis TV is de installatie. De installatie voeren onze monteurs vakkundig uit. Tijdens de installatie in uw zorginstelling  dragen wij er zorg voor dat uw cliënten minimale overlast ervaren.

Door alle instelmogelijkheden op een Ziekenhuis TV is het mogelijk om overlast bij en door uw cliënten te voorkomen. Bijvoorbeeld: het instellen van het maximale volume, een vaste zendervolgorde, menu’s vergrendelen.

Enkele mogelijkheden met onze TV oplossing:

  • Meerdere talen

U kunt de verschillende diensten op de tv aanbieden in meerdere talen. Hiermee kunt alle informatie  weergegeven in een taal naar keuze.

  • Weerbericht

Er is de mogelijkheid om een realtime weersvoorspelling te zien met een druk op de knop. Dit biedt net het beetje extra comfort wat veel mensen als prettig ervaren.

  • Berichten & mededelingen

Uw cliënt heeft de mogelijkheid om in een oogopslag zien welke afspraken er staan ingepland.

  • TV Zenders

Ziekenhuis TV maakt gebruik van DVB-C of satelliet. Wanneer u voor satelliet kiest. Heeft u de mogelijkheid om zelf een volledig zenderpakket samen te stellen.

LG Pro:Centric

kunt u eigenlijk zien  als een verlengstuk voor uw personeel. Waarmee u uw cliënten de mogelijkheid biedt om diverse informatie te bekijken vanuit hun bed.

Als een van de grootste fabrikanten ter wereld, heeft LG in Europa een speciale afdeling die zich bezig houdt met o.a. de ontwikkelingen en producten voor zorginstellingen.

Pro:Centric is een Smart oplossing en de “Rolls Royce” van LG. Pro:Centric is te gebruiken in combinatie met LG displays. De kracht van Pro:Centric is; gebruiksvriendelijkheid voor uw cliënten, eenvoudig in beheer. Het systeem is zowel geschikt voor bestaande Coax installaties als ook voor moderne IP-TV systemen.

Philips CMND

Is een display management oplossing van Philips voor Narrowcasting (signage), infokanalen, videowalls en de Ziekenhuis TV: U kunt informatie gemakkelijk beschikbaar stellen voor uw cliënten door middel van speciale pagina’s. Welke vanaf een centrale locatie op afstand worden beheerd. zonder dat u de kamers hoeft te bezoeken.

CMND maakt het mogelijk om alle instellingen vooraf te configureren, indien nodig  upgrades door te voeren. Alles vanuit 1 centraal systeem. Met dit systeem kunt u belangrijke informatie extra onder de aandacht brengen.

Het voordeel van het  CMND systeem is dat het standaard is geïntegreerd in vrijwel alle Phillips displays. Hierdoor kunt u alle displays binnen uw organisatie met gemak centraal beheren. Voor zowel bestaande als nieuwe installaties is er een uitstekende oplossing van Philips.