Videowall

Een videowall is eigenlijk een hele grote televisie. Videowalls kunnen worden gemaakt op basis van LED technologie. Dan wordt de videowall opgebouwd uit meerdere LED modules waarmee 1 groot scherm wordt gevormd. Een videowall bestaande uit LED modules wordt een LED videowall genoemd.

Een LCD videowall bestaat uit meerdere schermen welke aan elkaar gekoppeld worden en hierdoor samen één beeld laten zien deze worden meestal voor toepassingen binnen gebruikt met als hoofdreden dat de LCD walls vaak niet over voldoende helderheid, beschikken om goed zichtbaar te zijn in (fel) dag- en zonlicht. Beide soorten videowalls zijn ieder voor hun eigen toepassing. Het is een opvallende en effectieve manier om uw boodschap te tonen.

U kunt een wall inzetten op strategische plaatsen waar de aandacht moet worden getrokken van voorbijgangers of bezoekers. Onze monteurs adviseren u graag over de verschillende bevestigingsmogelijkheden. LED displays worden steeds vaker toegepast op de gevels van bioscopen en bijvoorbeeld bij casino’s.

Mogelijkheden met videowalls

U kunt zelf bepalen hoe groot een videowall moet worden. Deze wordt namelijk geheel aangepast op uw wensen. Wanneer deze is opgebouwd uit LCD schermen is er sprake van een zeer hoge pixeldichtheid waardoor u verzekerd bent van een uitstekende beeldkwaliteit.

Het is bijvoorbeeld mogelijk om een 4K LCD videowall te plaatsen. Tevens bestaat er de mogelijkheid om bij LCD videowalls ieder scherm individueel van elkaar te bedienen en te voorzien van content.

Toepassing

Afhankelijk van uw wensen is er altijd een uitstekende oplossing mogelijk. Een toepassing kan bijvoorbeeld zijn om deze in een uitgaansgelegenheid te plaatsen of in de lobby van uw hotel.

Merken

Candra Hospitality levert uitsluitend de beste merken videowalls. Zoals: Panasonic, Philips, Samsung en LG. Ook voor de montage van de videowall  bieden wij vooraanstaande merken als: Vogels en Newstar.

Software

Op het gebied van software zijn er verschillende keuzes in softwarepakketten.

De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.