Verlichting

De juiste verlichting draagt in grote mate bij aan de algehele indruk van uw organisatie. Het genereert emoties en nodigt, indien kundig toegepast, de gast uit. Naast de juiste lichtsfeer komt het aan op een consistent lichtontwerp, passend bij de architectuur van het gebouw. Net als de functionaliteit, efficiëntie en lange levensduur van de lampen. Licht speelt een belangrijke rol in het totaalconcept. Een zorgvuldige selectie is essentieel.

Ons bedrijf biedt veel verschillende soorten verlichting die passen bij een bepaalde inrichting en stijl. van klassiek tot modern en alles wat er tussen zit. Wij bieden altijd een passende oplossing. In vrijwel alle gevallen maken wij gebruik van  LED. In iedere denkbare stijl is er een passende LED armatuur beschikbaar. Voor een intieme sfeer zijn er prachtige kroonluchters of hanglampen beschikbaar welke ook volledig in LED zijn uitgevoerd. Het is ook mogelijk om klassiek met modern in de juiste verhoudingen te combineren.

Werkwijze

Voor het creëren van de perfecte verlichting welke geheel is afgestemd op uw organisatie hanteren wij een vaste werkwijze. Deze bestaat uit 5 fases. Bij iedere fase houden wij continu contact om tot een plan te komen welke geheel aansluit op uw wensen.

Briefing & Analyse

Dit is de eerste fase. In deze fase bespreken wij uw wensen met betrekking tot de verlichting en evalueren wij de bestaande situatie en de omgeving met behulp van nauwkeurige luminantiemeters.

Selectie van ideeën

Op basis van uw wensen en onze eerste evaluatie van het gebouw en de omgeving, maken wij een collage met verschillende ideeën. Deze ideeën zullen wij aan u presenteren en eventuele aanpassingen doorvoeren.

Conceptueel ontwerp

Het conceptuele verlichting ontwerp is gebaseerd op uw gebouw, de omgeving, en het samengestelde collage van ideeën.

Design details

Wanneer u akkoord gaat met ons conceptuele design, dan werken wij de design details uit. Met onder andere verschillende licht scenes.
details verlichting, Candra Hospitality

Presentatie

Om een goed idee te krijgen van hoe de verlichting er uit gaat zien in en rondom uw pand maken wij een presentatie op basis van virtual reality. Hiermee hebt u het gevoel dat u in het pand rondloopt. Op deze manier kan u de sfeer beleven.

Installatie

Na aanleiding van de presentatie kunnen er altijd dingen worden aangepast. Als u geheel tevreden bent over het volledige design dan kunnen onze monteurs de verlichting volledig installeren.

Uw voordeel

Candra Hospitality is een totaalleverancier die zich volledig richt op de Hospitality & Leisure markt. Naast verlichting biedt ons bedrijf een ruim aanbod van aanvullende producten en diensten om u geheel te ontzorgen.

Contact

Wilt u direct contact met één van onze adviseurs, een vrijblijvende adviesgesprek of meer informatie ontvangen? Wat u wensen ook zijn. Candra Hospitality biedt voor iedere situatie altijd een passende oplossing.