Maatwerk: restaurants, zalen & uitgaansgelegenheid

Voor een restaurant, conferentiecentrum of uitgaansgelegenheid zijn er vaak totaal andere wensen op het gebied van de AV installatie dan in een hotel. Hiervoor bieden wij maatwerk oplossingen welke geheel aansluiten op uw wensen en doelgroep.

Zalen

Verhuurt u bijvoorbeeld zalen voor feesten & partijen dan is een goede audio installatie een vereiste waarbij muziek luid maar zuiver kan worden afgespeeld. Wanneer u meerdere zalen verhuurt wilt u overlast voorkomen en moet u ook rekening houden met extra isolatie van de ruimte. Naast de audio installatie is er vaak ook de wens voor  andere entertainment bronnen zoals bijvoorbeeld een videowall of andere display oplossingen.

Conferentieruimtes

Verhuurt u naast zalen ook conferentie ruimtes dan spelen er weer hele andere zaken een belangrijke rol. In een conferentiezaal zijn naast speakers ook goede microfoons noodzakelijk. In een conferentiezaal spelen uw gasten meestal geen muziek af. Daarom is het belangrijker dat het gesproken woord van de betreffende spreker kristalhelder word weergegeven. Veelal in combinatie met diverse presentatie oplossingen zoals displays en beamers.

Restaurant

Als restaurant eigenaar is uw AV installatie geheel afhankelijk van het type restaurant en publiek. Heeft u een jong publiek of organiseert u veel feesten dan heeft u behoefte aan een totaal andere oplossing dan voor een restaurant met een Michelin ster.

Uitgaansgelegenheid

In een uitgaansgelegenheid is het doel altijd om uw gasten te vermaken en te entertainen. Mogelijk kiest u voor live optredens of het afspelen van videoclips op een spectaculaire videowall. Er zijn allerlei keuzes van invloed maar met de juiste audio/video installatie creëert u de perfecte sfeer voor uw publiek.

Zwembad

Heeft u een zwembad en organiseert u hier diverse activiteiten zoals bijvoorbeeld: disco zwemmen, zwembadfeesten, aerobics lessen. Dan is een goede Audio/video installatie gewenst. U wilt bijvoorbeeld spectaculaire projecties weergeven en muziek goed kunnen afspelen. Ook hierin staan uw wensen centraal.