Klanten

Best Western International

Behoort tot ’s werelds grootste hotelketens met ruim 4195 hotels in 80 landen. Het hoofdkantoor van de organisatie is gevestigd in Phoenix. Best Western-hotels worden niet uitgebaat door de organisatie, het zijn allemaal zelfstandige hotels.

The Pavilions, Hotels & Resorts

Stap binnen bij een van The Pavilions, Hotels & Resorts. Ervaar luxe op schitterende locaties. De hotels en resorts bevinden zich op de mooiste plekken ter wereld. Bijvoorbeeld op het beste strand van Phuket of op een steenworp afstand van de Dam.

Radisson Blu, Hotels & Resorts

Radisson Blu is een luxe internationale keten van hotels en resorts in Europa, Afrika en Azië. Ze  beschikken wereldwijd over circa 287 hotels met 68.270 kamers.

Park inn

Park Inn is een origineel en energiek middenklasse hotel dat vriendelijkheid en gastvrijheid biedt tegen een aantrekkelijke prijs. zij richten zich op wat daadwerkelijk belangrijk is: comfortabele bedden, schone badkamers, service met een lach en een louter plezierige ervaring.

Hard Rock Hotels

Hard Rock Hotels staat voor een compromisloze toewijding. Ze omarmen de cultuur en het karakter van elk van de all-inclusive resorts met een energie en enthousiasme die alleen te vinden is bij Hard Rock.

Radisson Collection

Radisson Collection is een unieke collectie kenmerkende hotels, die een authentieke lokale invloed, design om in te leven en een bruisende sociale ambiance weerspiegelen

Radisson Hotels & Resorts

Radisson Hotels & Resorts is een internationale hotelketen. Het beheert 420 hotels in 73 landen. De meeste hotels van de groep zijn gevestigd in de Verenigde Staten.