Hotelsloten

Ons bedrijf biedt hotelsloten, Welke zijn ontworpen om gemakkelijk te gebruiken en te beheren.

Onze hotelsloten zijn voorzien van de nieuwste technieken hierdoor kan u ze gebruiken met verschillende hardware oplossingen zoals slagbomen, poortsystemen etc. Daarnaast is het mogelijk om het systeem te gebruiken met zogenoemde smartcards maar ook smartphones kunnen wij naadloos integreren.

Wij bieden verschillende modellen aan waardoor wij in ieder hotel & vakantiepark de gewenste uitstraling kunnen realiseren.

Waarom onze hotelsloten:

  • Modulair systeem

  • Gecodeerde communicatie

  • Contactloze lezers

  • Ondersteuning voor smartphones

  • Verschillende designmogelijkheden

Ofline

Er zijn kort gezegd 2 verschillende mogelijkheden met ieder zijn eigen voordelen. De simpelste oplossing is een offline systeem dit betekend dat u bij de receptie een pas maakt voor de betreffende deur. Systemen zijn niet met elkaar verbonden en de hotelsloten staan dan ook geheel los van het P.M.S.

Online

Het is mogelijk  om de hotelsloten te verbinden met het netwerk. Wanneer u alle hotelsloten verbind met het netwerk is het systeem gemakkelijker te beheren vanaf de receptie en zijn er allerlei verschillende integraties mogelijk. Bijvoorbeeld: koppeling met het P.M.S. en het openen van deuren vanaf de receptie.

Veiligheid

Het is bijvoorbeeld mogelijk om met een “masterkey”  een kamerdeur te openen wanneer deze op het nachtslot zit. Of een koppeling met het brandalarm zodat deuren automatisch ontgrendelen wanneer er  brand is. Hiermee heeft is in geval van calamiteiten altijd de veiligheid van uw gasten gewaarborgd.

Personeel

het doel van het hotelsloten is uw gasten gemakkelijk toegang geven tot hun kamer. Naast uw gasten heeft u ook de mogelijkheid om passen uit te geven voor uw personeel.  Bijvoorbeeld de housekeeping heeft toegang tot alle kamers. Maar het restaurantpersoneel heeft alleen toegang tot het magazijn.

Op basis van uw wensen maken wij een toegangsplan. Waarin wij specificeren wie toegang krijgt tot welke deuren. Dit kunnen wij realiseren op functieniveau of afdelingsniveau. Het is ook mogelijk om dit per persoon te bepalen.