Hotelkamer Audio

In uw hotelkamer(s) en suites staat u voor een belangrijke keuze. Namelijk: Hotelkamer audio. Wilt u radio/muziek aanbieden met behulp van de (Hotel)TV, kiest u voor een geheel losstaande installatie of voor bluetooth streaming? Welke bijvoorbeeld kunt bedienen met de smartphone van de gast. Vervolgens is er de vraag wilt u uw gasten een installatie aanbieden in het slaapgedeelte, woongedeelte, badkamer. of alle drie.

De Hotel TV heeft uitstekende mogelijkheden om entertainment te bieden. Echter is de geluidskwaliteit van de huidige televisies vaak niet toereikend. Binnen ons assortiment bieden wij hiervoor een perfecte oplossing. Met hotelkamer audio kan iedere kamer worden voorzien van high-end speakers welke rechtstreeks op de Hotel TV worden aangesloten. Hierin zijn ook weer verschillende keuzes van kristal helder stereo geluid tot een ware surround beleving.

Fonestar versterker

Om overlast te voorkomen begrenzen wij  de hotelkamer audio installatie altijd op een maximaal volume en indien gewenst kan er worden gekozen voor extra geluidsisolatie. Wij bieden design speakers voor aan de muur maar ook verborgen speakers die een wow effect bij uw gasten oproept.

Speakers

Wij bieden uitsluitend speakers van het kwaliteitsmerk Fonestar. Welke zeer geschikt zijn voor hotelkamers en suites. Deze speakers verbergen wij op diverse plekken in de kamer en bieden een uitstekend geluid. Voor iedere wens bieden wij een praktische oplossing. De volledige audio bediening verloopt via de Hotel TV of smartphone.

Bediening

Naast audiobediening via de (Hotel)TV is er ook mogelijkheid voor een losstaande hotelkamer audio installatie welke u gasten kunnen bedienen door middel van bijvoorbeeld een tablet.

Toepassingen 

Onze speakers zijn ideaal voor hotelkamer audio maar daarnaast zijn het ook uitmuntende speakers voor (vakantie) woningen en horeca gelegenheden.