Hotel TV 

Introductie van Hotel TV

Bedenkt u eens hoe uw gasten het volgende scenario zouden ervaren: “Uw gasten openen hun kamerdeur, de hotel tv gaat gelijk aan, op het scherm verschijnt een welkomstboodschap, ze kunnen het menu bekijken van uw restaurant, het weer, lokale uitstapjes en zelfs een taxi bestellen behoort tot de mogelijkheden.

Naast deze interessante comfort verhogende opties, bekijken uw gasten al hun favoriete programma’s in Full HD of in 4K op hun Hospitality TV, wanneer u kiest voor satelliet zijn de zendermogelijkheden onbegrensd.

Kennis

Van oorsprong is ons bedrijf gespecialiseerd in de zogenoemde AV installaties. Met al doel om uw gasten van meer comfort en luxe te laten genieten met in-room entertainment zoals Hospitality TV in uw hotel of vakantiepark. Indien gewenst wordt de  TV gecombineerd met een uitstekende audio oplossing.

Kwaliteit

Ons bedrijf biedt uitsluitend kwaliteitsmerken zoals: Samsung, Philips & LG. Full HD is standaard en 4K is een zeer interessante optie. Onze Hotel TV’s monteren wij met antidiefstal steunen van B-tech.

Installatie

Een onmisbaar element bij het aanschaffen van hotel TV is de installatie. De installatie voeren onze monteurs vakkundig uit. Tijdens de installatie in uw hotel (of vakantiepark)  dragen wij er zorg voor dat uw gasten minimale overlast ervaren.

Door alle instelmogelijkheden op een hospitality TV is het mogelijk om overlast bij en door uw gasten te voorkomen. Bijvoorbeeld: het instellen van het maximale volume, een vaste zendervolgorde, menu’s vergrendelen. Door deze instellingen biedt u de housekeeping ook meer gemak want ze hoeven nooit meer TV’s te resetten. Dit levert naast gemak ook een tijdsbesparing op.

Enkele mogelijkheden met Hotel TV:

  • Informatiekanaal

Door gebruik te maken van een informatie kanaal heeft u de mogelijkheid om uw gasten te informeren over diverse zaken. Bijvoorbeeld: aanbiedingen in uw restaurant en/of advertenties van lokale restaurants of bezienswaardigheden zijn mogelijk. Uw informatiekanaal ontwerpen wij geheel op maat en afgestemd op uw wensen.

  • Aanvullende diensten

Met Hotel TV heeft u de mogelijkheid  om aanvullende diensten aan te bieden. Bijvoorbeeld een tafel reserveren in uw restaurant of een taxi bestellen. De aanvraag kan gelijk worden doorgestuurd naar de receptie waarmee u snelle en efficiënte service kan verlenen.

  • Meerdere talen

U kunt de verschillende diensten op de tv aanbieden in meerdere talen. Hiermee kunt alle informatie  weergegeven in een taal naar keuze.

  • Weerbericht

Er is de mogelijkheid om een realtime weersvoorspelling te zien met een druk op de knop. Dit biedt net het beetje extra luxe wat veel mensen als prettig ervaren.

  • Berichten

Stel dat u een telefoontje ontvangt voor één van uw gasten die op dat moment niet aanwezig is op zijn of haar kamer. Dan heeft u de mogelijkheid om een bericht naar de Hotel TV in betreffende kamer te sturen. Ze zien dan gelijk het bericht zodra zij de televisie aan zetten.

  • TV Zenders

Hotel TV maakt gebruik van DVB-C of satelliet. Wanneer u voor satelliet kiest. Heeft u de mogelijkheid om zelf een volledig zenderpakket samen te stellen. Ons bedrijf is officieel partner van Joyne en Canal Digitaal.

LG Pro:Centric

kunt u eigenlijk zien  als een verlengstuk van uw receptie. Waarmee u uw gasten de mogelijkheid biedt om informatie over bijvoorbeeld het restaurant of lokale uitjes te zien op hun hotelkamer.

Als een van de grootste fabrikanten ter wereld, heeft LG in Europa een speciale afdeling die zich bezig houdt met o.a. de ontwikkelingen en producten voor de Hospitality markt.

Pro:Centric is een Smart oplossing en de “Rolls Royce” van LG. Pro:Centric is te gebruiken in combinatie met LG Hospitality displays. De kracht van Pro:Centric is; gebruiksvriendelijkheid voor uw gasten en eenvoudig in beheer. Het systeem is zowel geschikt voor bestaande Coax installaties als ook voor moderne IP-TV systemen.

Philips CMND

Is een display management oplossing van Philips voor Narrowcasting (signage), infokanalen, videowalls en de Hotel TV: U kunt uw services gemakkelijk promoten bij uw gasten door middel van speciale pagina’s met informatie over uw hotel. Welke vanaf een centrale locatie op afstand worden beheerd. zonder dat u de kamers hoeft te bezoeken.
CMND maakt het mogelijk om alle instellingen vooraf te configureren, indien nodig  upgrades door te voeren. Alles vanuit 1 centraal systeem. Met dit systeem kunt u de informatie extra onder de aandacht brengen. Zoals uw restaurant, bar of bijvoorbeeld uw fitness. Hiermee heeft u de mogelijkheid om extra inkomsten te genereren, zonder dat u een apart systeem nodig hebt.

Het voordeel van het  CMND systeem is dat het standaard is geïntegreerd in vrijwel alle Phillips displays. Hierdoor kunt u alle displays in uw hotel met gemak centraal beheren. Voor zowel bestaande als nieuwe installaties is er een uitstekende oplossing van Philips.

Samsung Lynk Reach

is een content management beheer systeem van Samsung. Uw geeft u gasten de mogelijkheid om informatie over bijvoorbeeld: Het restaurant of de openingstijden van het zwembad te zien. In hun eigen comfortabele hotelkamer. Lynk Reach heeft ook een integratie mogelijkheid met diverse roommanagement oplossingen. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om alle verschillende functionaliteiten van de kamer te bedienen vanaf de TV.

Lynk Reach  is daarmee een slimme oplossing van Samsung waarmee u werkelijk alles kan bedienen. Deze oplossing is te gebruiken in combinatie met de Samsung Hospitality TV. De kracht van Lynk Reach; gebruiksvriendelijkheid voor uw gasten. De eenvoud in bediening voor de beheerder en natuurlijk de onbegrensde mogelijkheden. Het systeem kan toegepast worden in ieder hotel. Van Boutique tot Resort.