Hotel audio

Voor een uitstekende hotel audio installatie zijn er verschillende aspecten waar wij  rekening mee houden. Allereerst maken wij onderscheid tussen de verschillende publieke ruimtes en de hotelkamers. Bij hotel audio gaan wij uit van alle ruimtes met uitzondering van de hotelkamers. bij hotelkamers en suites spreken wij van In-room audio. (hotelkamer audio) Binnen de publieke ruimtes is er sprake van verschillende ruimtes met ieder een eigen doel. Alle audio oplossingen welke Candra Hospitality levert zijn van het merk Fonestar. Hierbij passen wij de audio installatie aan op het specifieke doel van de betreffende ruimte:

  • Fitnessruimte

In de fitnessruimte is muziek belangrijk als motivatie bij het sporten. Daarnaast wilt u de mogelijkheid om muziek op hoog volume af te spelen. Er is ook een combinatie mogelijk tussen audio en video om uw gasten tijdens het sporten nog meer entertainment te bieden. Voor een fitnessruimte is goede isolatie belangrijk zodat andere gasten  geen overlast ervaren.

  • Gang & lobby

U kunt er voor kiezen om achtergrondmuziek af te spelen in de gangen en in de lobby. Deze muziek speelt u op een laag volume af. Deze muziek mag nooit op de voorgrond treden. Daarnaast is het bij achtergrond muziek  belangrijk dat het geluidsbeeld klopt.

  • Ontbijtzaal

Muziek afspelen in de ontbijtzaal is een mogelijkheid waar u voor kunt kiezen. Voor dit doel raden wij kleine speakers aan met een uitstekende geluidsweergave. Audio in de ontbijtzaal kunnen wij combineren met een narrowcasting oplossing waarmee bijvoorbeeld het weer en nieuws kan worden weergegeven op een groot display.

  • Restaurant

in uw restaurant heeft u de mogelijkheid om achtergrondmuziek af te spelen, door gebruik te maken van kleine speakers. Daarnaast is het ook mogelijk om voor een installatie te kiezen welke zeer geschikt is voor live muziek. Bijvoorbeeld van een pianist.

  • Terras & tuin

Wanneer u kiest voor muziek buiten, dan is het van groot belang dat de installatie geen overlast veroorzaakt voor de direct omgeving. Wij bieden diverse waterdichte oplossingen om achtergrond muziek buiten uitstekend weer te geven. Wanneer u vaak tuinfeesten organiseert dan zijn er weer andere mogelijkheden.

  • Wellness

Wanneer uw hotel is voorzien van een wellness, dan heeft u de mogelijkheid om een uitstekende audio installatie aan te laten leggen. Er is de mogelijkheid om te kiezen voor achtergrond muziek maar ook een complete bioscoop is mogelijk voor uw wellness.

De keuze van een hotel audio installatie is afhankelijk van veel verschillende factoren. Bij iedere oplossing staan uw wensen centraal.