Alle informatie over

Candra Hospitality

Geschiedenis

Candra Hospitality is opgericht in 2015, en gericht op de hospitality & leisure branche. Met veel plezier voorzien wij al 5 jaar diverse horeca bedrijven van maatwerkoplossingen. Naast oplossingen voor de horeca biedt onze organisatie ook diverse producten specifiek gericht op zorginstellingen.

Locatie

Na enige tijd gevestigd te zijn in Amsterdam is besloten om ons hoofdkantoor te vestigen in Rotterdam om de bereikbaarheid en de vindbaarheid voor onze klanten verder te optimaliseren.

Werkgebied

Candra Hospitality is een organisatie welke wereldwijd de horeca voorziet van de nieuwste (technologische) oplossingen.

Waar wij in geloven

In ieder organisatie is gastvrijheid van levensbelang. U wilt uw gasten een prettige ervaring bezorgen. Tegenwoordig speelt techniek een steeds grotere rol in het dagelijks leven van uw gasten. op deze ontwikkeling wilt u inspelen. Enkele voorbeelden zijn: Hotel telefonie, Interactieve televisie & WI-FI. Wij leveren een ruim aanbod van oplossingen om te zorgen dat uw gasten een prettige tijd beleven.

Dit bereiken wij door uw aanspreekpunt te zijn voor al uw (technische) vraagstukken. Wij vinden het een uitdaging om een oplossing te vinden die geheel aansluit op uw wensen. Persoonlijke aandacht, hoogwaardige service en productkwaliteit vinden wij van groot belang.