Conferentiesystemen

Wat als iedere bijeenkomst productief was, iedere ontmoeting effectief en elke presentatie het gewenste effect heeft? Dat is mogelijk! Wij laten u graag zien hoe u met onze conferentiesystemen geweldige resultaten behaald. Uw gasten zijn afhankelijk van de voorzieningen die u hen aanbied in uw conferentieruimtes. Met een goed systeem is het mogelijk om de boodschap helder en goed over te brengen aan het publiek.

Er zijn verschillende conferentiesystemen waarmee u van iedere conferentie een succes kunt maken. Wij zijn overtuigd dat hiermee communicatie en samenwerking wordt geoptimaliseerd. Hierdoor is het mogelijk om tijd efficiënter te besteden, Tevens geeft u sprekers de mogelijkheid om succesvol(er) te presenteren

De verschillende conferentiesystemen

Audio conferentie

Bij audio conferentie is het mogelijk om centraal op de tafel in een conferentieruimte een telefoontoestel te plaatsen met meerdere microfoons en een speaker. Hiermee kan iedereen aan de vergadertafel het gesprek goed volgen. Tevens kan iedereen goed verstaanbaar reageren op het gesprek. Er zijn ook oplossingen met speakers  in het plafond. Voor de juiste oplossing zijn er aantal zaken van belang. Bijvoorbeeld:

  • De grote van de ruimte.
  • Aantal deelnemers.
  • De verschillende materialen.

Video conferentie

Voor video conferentie bieden wij (grote) displays en speciale camera’s. Deze camera’s kunnen een overzicht van de ruimte geven maar ook inzoomen op de persoon die spreekt. Er is altijd een goede oplossing voor video conferentie welke geheel wordt afgestemd op uw wensen.

Samenwerken

Ons bedrijf biedt unieke oplossingen om samenwerken te bevorderen. Dit is mogelijk met bijvoorbeeld display’s welke worden voorzien van software waarmee u gelijktijdig in het zelfde bestand kunt werken, informatie gemakkelijk kan delen of presentaties kunt geven.