Camerabeveiliging voor hotels

Binnen hotels en uitgaansgelegenheden is veiligheid van groot belang. U creëert een veilig gevoel bij uw gasten door de inzet van camerabeveiliging en een goed werkend alarmsysteem. Naast camerabeveiliging rondom uw pand, op de terrassen en op het parkeerterrein. Kunt u er ook voor kiezen om camera’s toe te passen in uw hotel. Welke bijvoorbeeld inschakelen als 1 van uw medewerkers op een  alarmknop drukt. Op deze manier kunt u bij panieksituaties opnames maken. Het is ook mogelijk om standaard alles op te nemen. Naast het opnemen kan ook het alarmsysteem automatisch inschakelen. Hiermee is de veiligheid van uw personeel gewaarborgd. Er zijn camera’s beschikbaar voor iedere denkbare toepassing.

Er zijn camera’s in de volgende categorieën:

  • Dome en bullet camera

Vrijwel alle camera’s voor binnen en buiten  zijn leverbaar in deze 2 varianten.

  • Nachtzicht en audio

Bij vrijwel iedere camera kunt u hiervoor kiezen.

  • Anti vandalisme camera

Deze camera is gemaakt van slagvast materiaal waardoor deze moeilijk te vernielen zijn door een inbreker of onruststoker.

  • De 360 graden camera

Deze camera heeft een speciale lens waardoor u een compleet overzicht krijgt vanuit 1 punt. In een ideale situatie plaatsen wij deze camera tegen het plafond in het midden van de ruimte. Dit type camera is ideaal voor het monitoren van een grote zaal of bijvoorbeeld het zwembad of de lobby