Alarmsysteem voor hotels

Voor een alarmsysteem in een hotel zijn hele andere eisen dan voor het alarmsysteem in een woning. Bij een alarmsysteem in een hotel wilt u voorkomen dat uw gasten overlast ervaren. Het alarmsysteem dient echter wel aan alle eisen te voldoen. Hier hebben wij een oplossing voor bedacht. Namelijk het creëren van verschillende “zones”. Bijvoorbeeld: Uw fitnessruimte is geopend van 11:00 tot 22:00. Dat zou  betekenen dat het alarm actief is van 22:00  tot 11:00. Echter als de schoonmaakster de ruimte om 10:00 schoon wil maken dan kan ze het alarm uitschakelen door haar “hotelpas” te gebruiken.

Deze instellingen kunnen voor iedere specifieke ruimte in uw hotel worden gemaakt.

Uit welke componenten bestaat een alarmsysteem:

 • Bedienpaneel

  Voor de bediening van het alarmsysteem zijn verschillende mogelijkheden. Candra Hospitality biedt drie mogelijkheden.

  • Code
   met gebruik van een persoonlijke code kunt u het systeem in- of uitschakelen.
  • Pas/tag
   Met een pas/tag is het mogelijk om het systeem te ontgrendelen. Het voordeel hiervan is dat u geen code’s hoeft te onthouden.
  • Smartphone
   Met behulp van onze App is het mogelijk het volledige systeem te bedienen vanaf uw smartphone. Indien u kiest voor een combinatie met camerabeveiliging is het ook mogelijk om deze beelden in dezelfde App te bekijken.

  Het is mogelijk om binnen ons alarmsysteem tot 250 verschillende gebruikers met verschillende rechten toe te voegen.

 • Centrale

  De centrale is het kloppend hart van het alarmsysteem. Dit is eigenlijk de centrale computer die alle signalen verwerkt. Op basis van deze informatie kan het systeem op verschillende manieren reageren. Bijvoorbeeld een bericht sturen per SMS of een sirene af laten gaan.

 • Detectoren

  De detectoren plaatsen wij in iedere ruimte die u wilt beveiligen. Deze zijn er in 2 types:

  • Ultrasoon 
   Het ultrasone type verstuurt “golven” Als de ruimte leeg is dan is de “golf”niet onderbroken. zodra iemand zich in de ruimte bevind is de “golf” door de betreffende persoon onderbroken.
  • Infrarood
   Infrarood werkt op basis van lichaamswarmte. door een verandering van de temperatuur op een specifieke locatie neemt het systeem beweging waar.
 • Magneetcontact

  In de meeste situaties worden de toegangsdeuren voorzien van een magneetcontact. Zodra er éém van de  toegangsdeuren wordt geopend is er een vooraf ingestelde tijd. Bijvoorbeeld 30 seconden om het alarm uit te schakelen. Ook is het mogelijk om alle andere te openen ramen en deuren te voorzien van een magneet contact. Indien een inbreker dan besluit via een raam in te breken zal bij het verbreken van het magneetcontact  er een melding worden verstuurt. Deze melding wordt verwerkt door de centrale en het systeem zal direct het alarm af laten gaan.