Service & Advies

Advies

Wij nemen altijd eerst de tijd voor een goed advies. Dit merkt u al bij het eerste contact. Wij vinden het van groot belang om eerst kennis te maken en elkaar goed te leren kennen. Het investeren van tijd en energie in de eerste fase van een opdracht is erg belangrijk om al uw wensen goed in beeld te krijgen. Op basis van deze informatie gaan wij samen met u opzoek naar een specifieke oplossing die hierop aansluit.

Als het nu gaat om levering en installatie van nieuwe systemen of onderhoud van uw huidige systemen. U heeft altijd één vaste contactpersoon.

Candra Hospitality beschikt over goed opgeleid personeel en een servicegerichte instelling. Daardoor bent u bij iedere opdracht verzekerd van een perfecte service.

Kwaliteit

Candra Hospitality staat garant voor levering van kwaliteitsproducten van topmerken, en voor een hoogwaardige en betrouwbare dienstverlening. Ons bedrijf onderscheid zich van haar concurrenten door een breed spectrum van producten en diensten. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om u een one-stop shop te bieden. Waarmee u voor alle (technische) installaties één vaste contactpersoon heeft voor al uw vragen en (service)verzoeken.

Installaties

Dankzij de goede voorbereiding zullen installaties door onze professionele en ervaren monteurs soepel verlopen. We nemen ruim de tijd voor advies en instructie. Na de installatie is er altijd en overal uw vaste contactpersoon beschikbaar voor vragen en advies over gebruik, beheer en serviceverzoeken.

Binnen onze organisatie draait het om uw wensen. Wij voorzien onze klanten altijd van een persoonlijk advies welke geheel is toegesneden op uw situatie en uw wensen.

Wij hechten veel waarde aan een goed advies welke geheel aansluit op uw wensen. Daarnaast bieden wij 24/7 service op nieuwe en bestaande installaties.

Naast een eerlijk advies en uitstekende service bieden wij onze diensten altijd aan tegen scherpe tarieven.

Uw voordeel

Candra Hospitality is een totaalleverancier die zich volledig richt op de Hospitality & Leisure markt. Binnen ons bedrijf staat advies & uitstekende service voorop. Dit combineren wij met  een ruim aanbod van producten  om uw hotel geheel te ontzorgen.

Service en tarieven, Candra Hospitality

Contact

Wilt u direct contact met één van onze adviseurs. Of  een vrijblijvende adviesgesprek? Wat u wensen ook zijn. Candra Hospitality biedt voor iedere situatie altijd een passende oplossing.